Prima pagină. Pagina cu produse. Despre e-mistic. Informaţii de contact.
 
MicroSinaxar v 1.0

MicroSinaxar este o aplicaţie (MIDlet) destinată telefoanelor mobile, care au suport pentru JavaME (MIDP 2.0 şi CLDC 1.1). Are următoarele funcţii:

  • calendarul (sinaxarul) ortodox pe tot anul, sfinţii zilei;
  • calculează data Sf. Pasti şi a sărbătorilor relative la data Sf. Paşti, în funţie de anul selectat;
  • posturile de peste an (Postul Paştilor şi cel al Sf. Apostoli este calculat dinamic în funcţie de data Paştilor pentru anul selectat);
  • duminicile de peste an (denumirea plus Evanghelia);
  • fazele lunii;
  • permite căutarea de nume în calendar;
  • glasul de rând (este afişat duminica);
  • trimiterea de SMS-uri cu detaliile selectate (sfinţii zilei);

Screenshots

                       

Download

MicroSinaxar.jar (pentru instalare manuală) sau MicroSinaxar.jad (pentru telefoanele conectate la internet). Dacă nu știți ce să alegeți, atunci descărcați fișierul jar.
Cod de bare cu adresa fișierului JAR.

Instalare

Se transferă fisierul MicroSinaxar.jar pe telefon prin Bluetooth, cablu, IR etc. Pentru telefoanele conectate la internet se poate folosi adresa fişierului JAD: http://e-mistic.org/products/ms/lib/MicroSinaxar.jad în browserul telefonului.

Aplicaţia nu este semnată digital, de aceea este posibil să primiţi un avertisment la rularea sau instalarea ei în telefon.

Notă: Aplicaţia a fost testată cu succes pe Nokia: 6233, 6234, 6303, E50, E51, E63, N70, N95, N97, 5800; Sony Ericsson: SE 810i, P990i, W800i; Motorola: v360; Samsung: s5230; LG: KU990; O2: XDA mini. Dacă aveți un alt model de telefon pe care ați rulat aplicația și doriți să contribuiți la extinderea listei, puteți sa ma conctactați.

[Lansează aplicaţia în emulator] (Aveţi nevoie de plugin-ul pentru Java)

ATENŢIE

Această aplicaţie a fost creată cu dorinţa de fi utilă, dar pentru aceasta nu se acordă nici o garanţie. Folosirea ei se face pe riscul propriu. Autorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori ale aplicaţiei sau pentru pagubele rezultate din utilizarea ei.

 
Get IDEA! Jaguard